Formål: Formålet med nettverksgruppen er erfaringsdeling, støtte og videreutvikling innen fagområdet HR utvikling, herunder tema som kompetanse, læring, kurs og trening, strategi, ledelse, organisasjon, motivasjon, målinger m.m. Innholdet vil bli direkte knyttet til deltakernes oppgaver og utfordringer i sin hverdag.

Målgruppe: Ledere og spesialister innen HR utvikling / strategis HR – som er sulten på ny læring og ennå ikke har funnet alle svarene.

  • Tid: Løpende opptak
  • Sted: Oslo
  • Kr 5.900,- pr. halvår
Påmelding Kontakt oss

Hva får du igjen som medlem?

I løpet av et år arrangerer vi seks halvdagsmøter i gruppen. Alle deltakerne får en egen loggbok, tilpasset faglig påfyll, samling av relevante prosessverktøy for ledelse, en time individuell veiledning og enkel servering på møtene. En gang i året utvides et av møtene med et sosialt arrangement inkl. middag. Antall deltakere er begrenset til 16. Medlemmer får også redusert pris på alle produkter og foredrag i regi av Senter for erfaringsbasert ledelse, samt spesialtilbud på andre tjenester innen leder- og kompetanseutvikling dersom det skulle være aktuelt.

Fasilitatorer vil være Anne Gina Sveaas og Olav Johansen

Kontakt oss for spørsmål / meld deg på her