Ønsker du nye perspektiver på egen karriere og neste mulige skritt?

  • Tid: Oppstart februar 2017
  • Sted: Oslo
  • Struktur: Tre halvdagssamlinger over tre måneder
  • Kr 5.900,-.
Påmelding Les Mer

Mange vil oppleve perioder i  livet hvor man begynner å lure på om man har tatt de riktige valgene mht utdanning og jobb. Er jeg på riktig sted? Jobber jeg med ting jeg virkelig brenner for? Får jeg brukt kompetansen min riktig eller gjør jeg ting jeg egentlig ikke liker?

Dette kan være en naturlig del av egen utvikling. For øvrig kan det noen ganger være vanskelig å diskutere disse tingene med nåværende leder, HR avdelingen, eller familien, og man kan i tillegg oppleve at man er blitt “blind” på sin egen kompetanse og erfaring.

Vi kan tilby gode verktøy for bevisstgjøring av egne styrker og verdier, og kan være en aktiv og støttende samtalepartner for å gi deg mer klarhet i hva du kan gjøre i nåværende jobb, eller hva du bør se etter og hvordan du skal gå frem dersom du ønsker å bytte arbeidsgiver.

Dynamikken i en fortrolig gruppe kan være svært inspirerende, og bidra med flere lag perspektiver som forsterker bevisstgjøring og klarhet. Man vil kunne spille på hverandres nettverk, dele egen erfaring med andre, og få verdifull tilbakemelding som styrker deg i prosessen.

I enkelte situasjoner samarbeider vi med utvalgte rekrutteringsbyråer og headhuntere

Ta kontakt for en uforpliktende samtale.